Felső tagozat épülete
Alsó tagozat épülete
Szent István Római Katolikus Általános Iskola, Pápa
line decor
  
Elérhetőségeink
Galériák
Könyvtár
line decor
 

 

 

 

 

 


 
 

 

   

 
 

2019-2020-as tanév

A Diákönkormányzat munkaterve

Az őszi papírgyűjtés eredménye (kattintson a képre):

2018-2019-es tanév

A Diákönkormányzat munkaterve

A tavaszi papírgyűjtés eredménye (kattintson ide)

2017-2018-as tanév

2016-2017-es tanév

2015-2016-os tanév

NAGY EURÓPAI KARÁCSONYFADÍSZ CSERE PROGRAM

EU-tanóra
A téli szünet előtti utolsó héten iskolánkba látogatott Vas-Csitei Tímea a veszprémi Europe Direct Tájékoztató Központból. Vendégünk rendhagyó órákat tartott a 7. és 8. osztályos diákjainknak az Európai Únió történetéről, intézményeiről, jelképeiről, országairól, működéséről. Az interaktív feladatokat nagyon élvezték a tanulók, azt hiszem sok hasznos ismerettel gazdagodhattak. Köszönjük a lehetőséget a Europe Direct Irodának. (képek)

EU-s karácsonyfa
Mint azt már korábban hírül adtuk, a Europe Direct felhívására Iskolánk csatlakozott a Nagy európai karácsonyfadísz csere programhoz, melynek keretében 29 EU-s iskolának készítettünk karácsonyfa díszeket. Mára megérkeztek az Európai Unió országaiból a karácsonyfadíszek, illetve a külföldi iskolák bemutatkozó anyagai. Tanulóinkkal együtt nagyon örültünk a csomagoknak. A programról a téli szünet előtti utolsó tanítási napon fogom tájékoztatni a tanulókat. (képek)

 

 

 

 

 

 

 

>>vissza a lap tetejére
   

Kezdőlap, Iskolánkról, Névadónk, Dolgozóink, Osztályaink, Közzétételi lista, A tanév rendje, Csengetési rend, Versenyek, Diákönkormányzat, Manó Tanoda, Elérhetőségeink, Galériák, Könyvtár, Iskolánk képekben

Szent István Római Katolikus Általános Iskola, Pápa